HomeOver onsFoto's voertuigen en TM'sAble's echelons perikelenDe eenhedenwebalbums en filmsDiverse verhalenLinks handelarenContact ons
ABLE COMPAGNIE
The mighty ones
Restauratie Water trailer
Jeepie's geboken hart
Jimmy's kop pijn
Operation krukas
Nieuw hart voor Jimmy
Restauratie Dodge John
Reastauratie Dodge Henk
Reastauratie Dodge Henk

Vrienden van Able. (Door Kees Zwaans)

Allereerst via deze weg iedereen nog de beste wensen voor 2012.

Nadat mijn computer het rond de kerst 3 weken niet heeft gedaan, mijn muis staat elke keer vast,zijn we weer online voor zolang als het duurt.

De zaterdag een week voor Kerst heeft Henk met hulp van Nico, Arie en Casper o.a. de verdeler van de GMC vervangen waarmee 5 maanden tegenslag en problemen voor de GMC eindelijk tot een goed eind lijkt te zijn gekomen.

Alhoewel tijdens het winterbivak de GMC niet meer uit zijn voorwielaandrijving wilde dus daar moet ook nog weer even naar gekeken worden.

Inmiddels zijn we al weer 3 weken voor de Kerst aan de Dodge’s van John en Henk bezig geweest voor grootschalig winteronderhoud.

De voorspatborden van John zijn aardig doorgerot en er zitten wat slechte plekken in de bak en hij wil hem helemaal overspuiten deze winter en Henk zijn bak heeft ook aardig wat slechte plekken dus die hebben we er de afgelopen weken afgehaald en gedemonteerd en inmiddels is hij in delen naar de straler geweest en kunnen we precies zien waar alle problemen zitten.

Ook de voorspatborden zijn slecht op dezelfde plek als die van John dus die zijn we er af aan het halen en verder kunnen we doordat de achterbak er af gehaald is, het chassis ook wat broodnodige aandacht geven.

Schoonmaken en ontvetten en dan schuren en opnieuw verven.

I.v.m. de kerstvakantie en het winterbivak heeft de zaak 3 weken stil gelegen  maar zaterdag hopen we weer verder te gaan.


Demontage van de achterbak van Henk zijn Dodge.  Proberen de lpg tank er uit te krijgen zonder dat hij leeg loopt.
Wat verloren Henk??????

Bakken terug van de straler.

Hoe zo hobby , is volgens mij gewoon produktie maken !!!!!!
Maar resultaat mag er zijn. Uiteindelijk de een na laatste hand gelegd met,
Nico,Frank,John,Arie,Jan,Kees en ondergetekende.
Van de week de laatste puntjes ,klaar voor LPB.

Henk