HomeOver onsFoto's voertuigen en TM'sAble's echelons perikelenDe eenhedenwebalbums en filmsDiverse verhalenLinks handelarenContact ons
ABLE COMPAGNIE
The mighty ones
Arie "de Generaal"
Henk "De Engineer"
John "De Railsplitter"
Nico "Flyboy"
Jan "The Joker"
Kees "Flyboy"
Jan "Fire in the hole"
Frank "The Siren"
Hans "de Canadees"
Able Compagnie Woman’s Army Corps
Kees "Flyboy"

 

Kees

De altijd goedlachse Kees is verslaafd aan de geur van verbrand Avgas, ofwel de uitlaatgassen van de Dakota, Peewees; ofwel, Pratt & Whitney Motoren. Na jarenlang aan de vleugels gehangen te hebben van de D.D.A. luchtvloot werd zijn interesse gewekt voor het bijhorende groen, ofwel helemaal gek van een Dodge. Als bijrijder in de Jeep van Nico, keek hij regelmatig in de kont van een Dodge of Gmc. Dit heeft het virus waarschijnlijk aangewakkerd, want nu rijdt hij met een gleuf van oor tot oor gekleed als piloot van het 9e Amerikaanse luchtleger trots rond in een WC52. Herkenbaar aan de markings op de bumper.

Zijn voorliefde voor Avgas, is gebleven, gezien de vaten High-Flammable 100 octane fuel, die hij meesjouwt in de Dodge voor display doeleinden. Sinds hij is toegetreden tot het digitale tijdperk komt hij dan ook thuis met gemiddeld 11- tot 1400 foto’s.!

Zet hem niet voor een rood stoplicht, insiders weten wat ik bedoel!


DAMM PILOT'S